Op de voormalige tuin van Ruud van Schie in Ens wordt sinds   1-1-2019 geteeld door Wouters Green BV uit Ens. Wouters Green is onderdeel van plantenkwekerij Wouters waarmee het bedrijf een nieuwe weg ingeslagen is in de biologische groenteteelt.

Voortzetting..

René en Ad Wouters van Kwekerij Wouters hebben in het najaar van 2018 de voormalige kassen van Ruud van Schie BV gekocht van Hartman. In eerste instantie zonder duidelijk plan, want in feite was er geen uitbreiding nodig voor Kwekerij Wouters, dat met 40 hectare een van de grootste tuinplantenkwekers van Nederland is.
Dit is een kas waar Ruud al sinds de jaren ‘90 biologische groente teelde, dat is de afgelopen drie jaar voortgezet door Hartman en dus zit er een SKAL-certificering op deze tuin. Het zou zonde zijn om die certificering zomaar op te geven. Daarom hebben we besloten om een nieuwe tak onder de naam Wouters Green op te richten. We hebben nog geen ervaring in de biologische groenteteelt en dus zijn we heel blij met de ervaren teeltmanager op het bedrijf, Tonnie Vink, en zijn we lid geworden van Nautilus Organic om de verkoop van de producten te borgen.’

Wouters Green

Ens

    • paprika