Werken bij

 

 

BioRomeo gevestigd nabij Ens in de Noordoostpolder is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van de korte keten binnen de biologische AGF. Met eigen teelt, bewaring, verwerking en verpakken van een breed scala aan wintergroenten staat Bioromeo midden in de ontwikkeling van diverse afzetmarkten.

 

Wordt jij onze nieuwe collega?

Hieronder vindt je de openstaande vacatures,

 

Productiemanager

 De werkzaamheden:
Als productiemanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiënte verwerking van de dagelijkse orders die binnenkomen. Dit betekent dat producten worden gewassen, gesorteerd, ingepakt en klaargezet op bestelling. Als productiemanager functioneer je als teamcoach, je geeft dagelijks leiding aan 5 tot 10 medewerkers. Hun begeleid en motiveer je om gezamenlijk tot optimale prestaties te komen. Daarnaast houd je de voorraad in de gaten en heb je een korte communicatielijn met de in- en verkoopafdeling. Kwaliteit staat hoog bij je in het vaandel. Als productiemanager ben je dan ook eindverantwoordelijk voor het afgeleverde product. Uiteraard hoort de administratieve vastlegging en verwerking ervan ook bij je taak. Daardoor kom je precies te weten hoe zaken verder geoptimaliseerd kunnen worden; in dat optimalisatieproces speel je een initiërende rol.  We hechten veel waarde aan langdurige en hechte relaties met de mensen waar wij samen mee werken.

Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent wat betreft werktijden, in de AGF branche is het gebruikelijk dat in het seizoen soms meer uren worden gemaakt.

Wij vragen:

–            Iemand die met passie en enthousiasme voor deze functie gaat;

–            Ervaring in de verwerking van groenten en leidinggeven;

–            Zelfstandige doorpakker;

–            Flexibel en stressbestendig;

–            Kennis van (biologische) teelt en de verschillende groenten en fruit is in je voordeel;

–            Rijbewijs B(E), T rijbewijs is een pré;

–              Technische kennis om onderhoud snel uit te kunnen voeren.

–              Iemand die de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Kennis van andere talen in een pré

Wij bieden:

–             Dienstverband voor 32-40 uur in overleg;

–             Marktconform salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring;

–             Uitdagende baan in een groeiende onderneming met toekomstperspectief en voldoende ontwikkelingsmogelijkheid;

–             Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren.

 

Ben je geïnteresseerd en zie jij jezelf in deze uitdagende functie? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar info@bioromeo.nl. Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen via Krispijn van den Dries 06-18643705

 

 

Stage:

Heb je belangstelling om stage te lopen bij BioRomeo? Of wil je misschien een afstudeeropdracht uitvoeren? Neem dan even contact met ons op.

 

 

Enthousiast?! Stuur dan je sollicitatie naar:

BioRomeo

Zwijnsweg 5

8307 PP Ens

T.a.v. Krispijn van den Dries

email: info@bioromeo.nl