Home > Wat leveren wij

kleur én smaak op je bord!

BioRomeo levert diversiteit

BioRomeo teelt een grote verscheidenheid aan groenten maar we hebben een paar ‘bestsellers’. Zo staan wij vooral bekend om onze regenboogwortelen; van paars naar oranje en alles daartussenin, het hele palet van deze prachtige en smaakvolle wortelen wordt door ons geteeld. Ook onze bieten doen het goed, we hebben meerdere soorten: gele, witte, rode en Chioggia bieten.

De producten die wij zelf telen maar ook de producten die andere boeren voor ons telen worden bij ons in huis onder de juiste klimatologische omstandigheden opgeslagen. Op afroep wassen, sorteren én verpakken wij de producten op de gewenste sortering in de gewenste verpakking.

BioRomeo levert producten aan diverse klanten. Onze producten gaan naar supermarkten in binnen- en buitenland, horeca (groothandels), voedselcoöperaties en onze witte kool wordt bijvoorbeeld geleverd aan een zuurkoolfabriek.

Wij leveren aan

Bioromeo levert een divers pakket biologisch en biodynamisch gecertificeerde groenten en fruit, aangevulde met zuivel, vlees en eieren. De focus ligt op het telen en leveren van onze eigen producten, gecombineerd met producten van collega telers uit de regio. Zo kan je bij ons terecht voor een breed assortiment. Wij leveren van voedselcoöperatie tot retailer. Transparantie en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarmee staan wij voor kwaliteit en echtheid in alles wat wij doen. Lees hier onder en naast wat wij voor jou kunnen betekenen.