Van grond tot mond

Bij BioRomeo ligt de focus op diversiteit en kwaliteit. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, die smaakvol zijn, gezond zijn en er aantrekkelijk uit zien. Door producten bij ons af te nemen investeerd je in een gezonde bodem en vitale natuur.

Een groot deel van de productie hebben wij in eigen hand. Zo bewaken we dat de teelt op de juiste manier gebeurd. Na de oogst worden de wortel-, bol-, en knolgewassen bij ons inpandig opgeslagen onder de juiste klimatologische omstandigheden. Op aanvraag wassen en sorteren wij de producten en worden ze uitgeleverd in de gewenste verpakking.

Door onze samenwerking met collega telers in de regio kunnen wij een divers productassortiment aanbieden. Ook grotere volumes of programma’s zijn op afspraak mogelijk. Hieronder een paar voorbeelden van producten en verpakkingen die wij maken. Teeltverzoeken? Speciale (verpakkings) wensen? Zoek je iets anders? Neem contact met ons op.

Eet meer kleur

Wilde biet, meer kleur en smaak op je bord

Rode bieten zijn natuurlijk bekend, de andere kleuren veel minder. Echter hebben de gele, witte en Chioggia biet elk een unieke smaak en natuurlijk kleur. Naar wens kunnen we deze biet als aparte kleur aanbieden en ook gemixt onder de noemer wilde biet. Wij kunnen deze bieten zowel in klein als groot volume aanbieden in diverse gewenste verpakkingen of los in krat, of doos. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wilde wortelen, verpakt of los

Momenteel een van de grootste gewassen in ons assortiment. Een kleurrijk product voor meer smaak op het bord. Wordt verpakt op schaal 750 gram of 1 kg, los per 5 kg in EPS krat, IFCO of doos en ook verwerkt tot unieke snijderij producten. Ook wilde wortels of regenboogpeen opnemen in je assortiment? neem contact met ons op.

Boerenkool, groen of paars

Verse boerenkool leveren wij met name in de winter. Op aanvraag kan er ook zomer en herst boerenkool geteeld worden. Denk dan met name aan het gebruik in smoothies en salades. Tegenwoordig hebben we ook de paarse variant beschikbaar en kan het eventueel gemixed aangeleverd worden. Neem voor meer informatie en verpakkingsmogelijkheden contact met ons op.