Webwinkel

20-11-2013 De ervaring met het versturen van de pakketten via PostNL heeft er toe geleid dat we een aantal wijzigingen doorvoeren van het aanbod in onze webwinkel. Vanaf heden is ons groenten aanbod onvergetelijk. Lekkere gele bietjes of mooi paarse aardappels.

Aardappels, pompoenen en groenten die tegen een stootje kunnen en die geen schade ondervinden als ze wat langer onderweg zijn. Dit betekent een minder ruim aanbod, maar wel een aanbod dat je niet zomaar terug vindt in de supermarkt, en al helemaal niet voor deze prijzen en versheid. 

Voortaan zal BioRomeo boerin Henrike (ook bekend van de streekmarkt in Emmeloord de mierikswortel en wilde bietjes) de pakketten op woensdag inpakken en verzenden. De pakketten zullen meestal de volgende dag aankomen, doch soms een of twee dagen later (afhankelijk van PostNL, klimaat etc.), maar in ieder geval voor het weekend. Henrike zou het fijn vinden als er voor dinsdag twalf uur besteld wordt.

Mocht je op zoek zijn naar meer diversiteit in het aanbod dan bieden wij je de kans om een groentencollectief te starten. Barbara Bolt en vele anderen, gingen je voor. Kijk maar eens op www.groenteclub.nl Uiteraard kun je ook terecht bij de kraam van Henrike op de wekelijkse streekmarkt op zaterdag in Emmeloord. Een breed assortiment van verse groenten en fruit is ook te verkrijgen in de winkel van BioRomeo Boerderij GroeiZaam in Emmeloord of de Boerderijwinkel van Eko Boerderij De Eerste te Marknesse. Kijk voor meer informatie op onze website, onder verkooppunten en onder boeren.

Voor vragen kun je altijd een mailtje sturen.